WIE ZIJN WIJ.

Door onze gezamenlijke interesse in het fotograferen van vooral vogels en vlinders ontstond het idee om samen zoveel mogelijk soorten vast te leggen op de 'gevoelige plaat'. Allebei op pad met een Nikon D60 en lenzen tot max. 300 mm. In Nederland en Frankrijk maar ook met enige regelmaat er samen op uit. Als je door de natuur loopt zie je naast de vogels en vlinders natuurlijk ook veel andere mooie dingen. Vandaar de rubriek overig. Internet is een mooie en leuke manier om de foto's uit te wisselen. Daarnaast hebben anderen er misschien ook nog iets aan. Voor ons leuk om te maken en voor zover van toepassing: u ook veel plezier er mee. Wilt u een orginele foto stuur dan a.u.b. een mailtje via contact.
Home Wie zijn wij Vogels per soort Vogels op alfabet Vlinders per soort Vlinders op alfabet Overige natuur Gastenboek Contact


Jaap Jaap:

In juni 2009 heb ik mijn loopbaan ingeruild voor de VUT. Hierdoor kwam er volop tijd om aan hobby's te gaan besteden. Het fotograferen in de natuur is er een van en een heerlijke tijdsbesteding. Ik ben woonachtig in Lelystad waar de natuur in veel vormen aanwezig is. Naast vrij grote bossen zijn er de Oostvaardersplassen en de randmeren waar je volop kan genieten. Elk jaargetijde met zijn eigen charme en zijn eigen vogels, vlinders en andere dieren. Elk seizoen anders maar altijd even mooi. Kortom een prachtig gebied om regelmatig in rond te lopen en je fototoestel in de 'aanslag' te houden.
&nbs Gertjan Gertjan:

In januari 2008 werd een droom werkelijkheid. Wij kochten een woning in de Morvan in Frankrijk. Al jaren wilden we iets 'buiten' kopen en een camping beginnen. We wonen nu in de buurt van het dorp Gien sur Cure op zo'n 750 km van Utrecht waar we een natuur-minicamping zijn begonnen en een ruime gîte verhuren. De omgeving is fantastisch waardoor ik mij kan uitleven met een van mijn hobby's, het fotograferen. Natuurliefhebbers, rustzoekers en wandelaars in het bijzonder waarderen de omgeving. ‘Onthaasten’ gaat hier vanzelf!! Bent u benieuwd naar onze camping, gîte of de prachtige omgeving bezoek dan onze site: www.rosedeprovins.nl.