Terug naar HOME. Terug naar OVERIGE NATUUR Verder naar WILDCAMERA



Naam: Eekhoorn

Latijnse naam: Sciurus vulgaris

Familie: Knaagdieren

De eekhoorn houdt geen winterslaap. In plaats daarvan houdt hij zich bij gure dagen in zijn nest verborgen en bezoekt hij op betere dagen 's ochtends zijn wintervoorraad. De jongen zijn bij de geboorte tien tot vijftien gram zwaar. Alleen het vrouwtje zorgt voor de jongen. Zie ook de opnames van de eekhoorn bij het hoofdstuk  "WILDCAMERA"

10-2017 Rose de Provins Fr.


09-2011 Rose de Provins Fr.


Een lekkere versnapering is nooit weg.

09-2011 Rose de Provins Fr.


08-2011 Rose de Provins Fr.


05-2014 Ees Drenthe Ned.