Terug naar HOME. Verder naar OVERIGE NATUUR Verder naar WILDCAMERA



Naam: Eekhoorn

Latijnse naam: Sciurus vulgaris

Familie: Knaagdieren

De eekhoorn houdt geen winterslaap. In plaats daarvan houdt hij zich bij gure dagen in zijn nest verborgen en bezoekt hij op betere dagen 's ochtends zijn wintervoorraad. De jongen zijn bij de geboorte tien tot vijftien gram zwaar. Alleen het vrouwtje zorgt voor de jongen.



05-2021 Dit filmpje is overdag opgenomen in de omgeving van camping Rose de Provins.